Rabu, 17 Mei 2023

JOM BACA BERSAMA UNTUK 10 MINIT

PROGRAM JOM BACA BERSAMA UNTUK 10 MINIT SEMPENA SAMBUTAN HARI BUKU DAN HAK CIPTA SEDUNIA PERINGKAT WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

Salam semua warga TGS,

Esok akan diadakan program "Jom Baca Bersama 10 Minit" secara serentak seluruh Malaysia dengan tema “Baca Bina Insan” pada ketepatan berikut:

Tarikh : 18 Mei 2023

Hari : Khamis

Jam : 11.00 pagi - 11.10 pagi

Semua murid dan guru akan terlibat dalam program ini (kecuali untuk murid menengah atas kerana waktu rehat).

Guru yang berada di kelas, dimohon mengambil gambar semasa murid-murid membaca (bahan bacaan sendiri) dan hantar ke Galeri Gambar TGS.

Jom kita meriahkan program ini dengan membaca apa-apa sahaja bahan bacaan ilmiah.

Terima kasih.

#malaysiamembaca #kualalumpurmembaca #smkptmembaca

PROGRAM JOM BACA BERSAMA UNTUK 10 MINIT

Salam semua warga TGS,

"Jom Baca Bersama 10 Minit" secara serentak seluruh Malaysia dengan tema “Baca Bina Insan” pada jam 11.00 pagi - 11.10 pagi.

Semua murid dan guru akan terlibat dalam program ini (kecuali murid menengah atas kerana waktu rehat).

1H - Cikgu Hidayah

1Ix - Puan Tan (Relief)

1J - Puan Anis

1L - Puan Suhanida

1O - Cikgu Loges

2H/2J/2L - Ustzh Rahainun/En Anthony/Puan Yap

2Ix - Ramadhan (Relief)

2O - Puan Noraiddah

3H/3I/3J - Puan Sariyah

3L - Cikgu Tay Jo An

3O - Puan Rosmaliza

Mohon bantuan, guru yang berada di kelas untuk mengambil gambar semasa murid-murid membaca (bahan bacaan sendiri) dan hantar ke Galeri Gambar TGS.

Terima kasih.